Slufterhoeve

Foto's

camping slufterhoeve

Slufterhoeve

DE BOERDERIJ

Begin 2020 hebben we intrek genomen op boerderij Slufterhoeve. Een heerlijk vrije plek midden op de landerijen van Texel.
Een plek die gedeeld moet worden, vinden wij. Daarom zijn we gestart met een kleinschalige camping en hoort ook een B&B bij onze toekomstplannen. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

 

DE CAMPING

Het boerenland, de zilte zeelucht, de schitterende Slufter en de oorverdovende stilte. Boerencamping Slufterhoeve heeft alle ingrediënten voor een ontspannen tijd op Texel.
Gelegen in de Eierlandse polder, aan de rand van natuurgebieden de Slufter en de Muy, vind je een unieke plek waar volop genoten wordt van het boeren eilandleven.
Een kleinschalige, rustige uitvalsbasis op Texel voor jong en oud. Voel de vrijheid!
Slapen op het platteland is een avontuur op zich. Word wakker in de frisse buitenlucht met weids uitzicht over de polders en duinen van Texel. Onze minicamping bestaat uit ruime kampeerplekken, voorzien van stroom en water. Een heerlijke plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

 

BIJZONDERHEDEN

De ruim opgezette kampeerplekken van de Slufterhoeve zijn voorzien van stroom en water. De camping heeft een sanitair gebouw met douches en wc’s, waaronder ook een familiedouche met babybad en toilet. Deze zijn ook geschikt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Contact informatie

Adres
Slufterweg 200, De Cocksdorp
Telefoon
Postcode
1795KM

Author Info

Patricia Keijser

Member since 5 jaren ago
View Profile