Noorderschorren

Foto's

P1020982-noorderschorren

Noorderschorren

DE BOERDERIJ

Op ons melkveebedrijf met ongeveer 200 melkkoeien zijn 3 boeren, 3 vrouwen en 3 kleinkinderen aanwezig. Allemaal helpen wij op onze eigen manier mee op de boerderij. Sinds juni 2020 melken wij met 4 Fullwood melkrobots. Ook hebben wij ons eigen jongvee. Als u het interessant vindt, mag u altijd even een rondje lopen over de boerderij. Zo kunt u zien hoe de melkrobots werken en hoe wij voeren. Soms heeft u het geluk dat er een kalfje geboren wordt. Wij vinden het mooi om te laten zien aan u hoe het boeren leven er aan toe gaat.

DE CAMPING

 • Noorderschorren ligt midden op ons mooie eiland Texel en ligt ongeveer 3 km vanaf het eeuwen oude dorp Oosterend. In het dorp zijn een supermarkt, slager en restaurants aanwezig. Omdat de camping midden op het eiland ligt, kan je alle kanten op fietsen of wandelen. Op onze mooie en gezellige camping zijn ruime standplaatsen met water en stroom aan sluiting aanwezig.  Er is een mooi toilet gebouw  met ruime douches en toiletten. Daarnaast bevindt zich in het toilet gebouw:
  • Aanrecht met 2 wasbakken, warm en koud water
  • Wasmachine [ tegen vergoeding]
  • Droger [tegen vergoeding]
  • Oventje
  • Vriezer
  • Keukendoeken

  Via  de trap naar boven komt u in de huiskamer. Hier heeft u uitzicht in de stal waar de koeien staan. Dus is het een regenachtige dag, kunt u lekker daar gaan zitten. Ook liggen er spellen, staat er een sjoelbak en is WIFI aanwezig. Voor de kinderen is er buiten op de camping een trampoline, schommel, zandbak en glijbaan aanwezig.

 

BIJZONDERHEDEN

 • Ook voor stagiaires hebben wij plek. Wij vinden het leuk om hun wat te leren en te laten zien hoe wij over dingen denken, en hoe wij dingen aanpakken. En wij leren weer van onze stagiaires.Onze erf regel is: Wie of wat we zijn we hebben elkaar allemaal nodig!

Contact informatie

Adres
Schorrenweg 16, Oosterend, Netherlands
Postcode
1794 HG

Author Info

admin

Lid sinds 5 jaar geleden
Bekijk profiel