Kogercamping

Foto's

foto camping uit de lucht

Kogercamping

DE BOERDERIJ

Sinds 2020 zijn wij begonnen met onze Kogercamping. Wij hebben een agrarisch bedrijf waar pootaardappelen, suikerbieten maar ook bloembollen en graszaad wordt geteeld. Ook houden wij schapen en zoogkoeien.

DE CAMPING

Kogercamping is een boeren minicamping met 15 plaatsen alle plaatsen beschikken over 10 amperé en er is tevens water aanwezig. De camping ligt centraal gelegen midden op ons eiland Texel, op 7 minuten fietsen van badplaats De Koog. Dichtbij het bos en natuurgebied de Nederlanden en vanaf de camping zicht op strand opgang Paal 21.

BIJZONDERHEDEN

Het kampeerveld is omringd door een dijk, hoog genoeg om het Texelse briesje te weren en laag genoeg om niet het uitzicht te belemmeren. Het toiletgebouw bevindt zich aan de zijkant van het veld. Naast de sanitaire voorzieningen bevindt zich hier een gemeenschappelijke ruimte, hier vindt u informatie over de omgeving, folders en de Texelse vakantiekrant.

Ons sanitair gebouw is voorzien van: een familiedouche met ingebouwd baby bad en aankleedkussen, apart invalide toilet met douche, 3 toiletten en een urinoir, 3 afgesloten wasgelegenheden.

Tevens beschikken wij over een wasmachine en droger.

De camping is compleet met een speeltoestel (glijbaan, schommel en zandbak) voor de kleintjes onder ons.

 

Contact informatie

Adres
7, Maaikeduinweg, De Koog, Texel, Noord-Holland, Nederland, 1796MN, Nederland
Telefoon
Postcode
1796MN

Author Info

Patricia Keijser

Member since 5 jaren ago
View Profile