De Tesselse Kamping

Foto's

De Tesselse Kamp

De Tesselse Kamping

DE BOERDERIJ

De Kamp is een monumentale stolpboerderij gelegen op een prachtig stukje oud Texel. De boerderij ligt centraal tussen Den Burg en Den Hoorn. Op de boerderij wordt melkvee gehouden, maar daarnaast vinden er ook nog andere activiteiten plaats op en rondom het erf. Zo is er ook een zorgboerderij, bloementuin en theetuin. Een gevarieerd bedrijf waar altijd wel iets te beleven is!

DE CAMPING

De Tesselse Kamping is een kleinschalige boerencamping, er is plaats voor 15 kampeereenheden. Iedere kampeerplek is voorzien van water, stroom (10 amp) en een picknicktafel. Er zijn nette sanitaire voorzieningen aanwezig evenals wasmachine, droger en WIFI.

BIJZONDERHEDEN

Tijdens u verblijf bij de Tesselse Kamping kunt u genieten van de heerlijke plek en het boerenleven van dichtbij meemaken wanneer u dat wenst. De bloementuin, het erf en de stallen zijn toegankelijk en er loopt altijd wel iemand rond die graag vertelt over het boerenleven.

Op het veld van de Kamping zijn er voor de kinderen een speeltoestel, trampoline en verschillende traptractors en skelters aanwezig. Ook is er een schuurtje met cavia’s en konijnen waar heerlijk geknuffeld kan worden.

Contact informatie

Adres
Hoornderweg 20, Den Burg, Netherlands
Telefoon
Postcode
1791PN

Author Info

admin

Lid sinds 5 jaar geleden
Bekijk profiel