Camping de Texelaar

Foto's

WhatsApp Image 2023-01-24 at 09.33.25 (3)

Camping de Texelaar

DE BOERDERIJ

Onze boerderij bevindt zich in het hart van Texel naast het kleinste dorp De Waal. Welke kant je ook op fietst, alles is dichtbij. Wij zijn een kleinschalig gemengd bedrijf met 350 schapen, 70 kippen, een akker aardappelen, een grote groentetuin, een bijenvolk en een kat. In de lammertijd komen er ongeveer dubbel zoveel lammetjes bij. Dus als onze camping open gaat op 15 april dan lopen rondom de camping volop schapen met lammetjes.

DE CAMPING

Onze camping heeft plek voor 15 kampeerders. We hebben 2 ruim opgezette velden zodat je altijd zelf keuze hebt waar jij je kampeermiddel neer zet. Op 1 van de velden staat een zandbak en kleine glijbaan op het midden van het veld. Wij zijn in de zomer van 2021 open gegaan met een gloednieuw, ruim en sfeervol toiletgebouw. Om met de woorden van een van onze gasten te spreken "het lijkt hier wel een spa". Een grote houten brug brengt je van de kampeervelden naar het inpandige toiletgebouw. Zowel binnen als buiten zijn er afwas plekken en er zijn twee waterpunten op de velden. In het toiletgebouw vindt je verse eitjes, pas gerooide aardappelen en verse groenten van eigen land. De bomen zijn nog jong en geven een uniek weids uitzicht van duin tot dijk.

BIJZONDERHEDEN

Ook is het bij ons mogelijk om een vooraf ingerichte tent te huren. Bij onze website voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

 

Contact informatie

Adres
11, Oosterenderweg, Molenbuurt, De Waal, Texel, Noord-Holland, Nederland, 1793 EK, Nederland
Postcode
1793EK

Author Info

Patricia Keijser

Member since 5 jaren ago
View Profile