Weilust

DE BOERDERIJ
Nabij natuurgebied 'De Slufter' en 5 kilometer bij De Cocksdorp kunt u onze gezellige schapenboerderij 'Hoeve Weilust' vinden.

Wij zijn vanaf 2010 voor ons zelf begonnen en proberen elk jaar verder te groeien. Op dit moment hebben wij 140 schapen en rond maart-april worden de lammetjes geboren. Scheren doen wij nog zelf, eind mei/juni.

Onze boerderij ligt heerlijk gelegen om per fiets, skeelers of met de wandelschoenen aan, de omgeving te verkennen. Zeer geschikt voor 55+ en jonge gezinnen.


DE CAMPING
Op onze sfeervolle camping zijn 10 plaatsen, allen voorzien van stroom. De plaatsen liggen op 1 veld, omgeven door een boomsingel zodat u beschut kunt zitten. Er mogen bij ons geen honden op de camping i.v.m. de schapen.

In het toiletgebouw bevind zich naast het nette sanitair ook gelegenheid uw baby lekker te badderen en een schone broek te geven.

In de receatie ruimte kunt u afwassen een wasmachine (tegen vergoeding), koel/vriescombinatie en een magnetron (gratis).


BIJZONDERHEDEN
Voor de kinderen is er natuurlijk de ruimte om te spelen, een schommel, zandbak en een speelhuisje met kleine schommel en glijbaan voor de allerkleinste. Voor de wat oudere kinderen zijn er skelters, grote trampoline en een pingpongtafel.

In de recreatieruimte is er ook plek om te spelen of lekker een boek te lezen. Daar kunt u ook de broodjes regelen via de broodjesservice.

Vanaf 2011 kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Postweg 149
1795 JM De Cocksdorp
0222-318769 of 06-22403278
texel@minicampingweilust.nl
http://www.minicampingweilust.nl