SVR camping fam. Zijm

DE BOERDERIJ
Wij hebben een ECHTE boerderij met een moderne ligboxenstal met melkrobot die voldoet aan alle nieuwste eisen. Het boerderijgedeelte bestaat uit melkkoeien en kalveren. Verder hebben we een paar kippen voor de verse eieren en een klein beetje akkerbouw, vnl. snijmais en suikerbieten.


DE CAMPING
De camping ligt niet naast de stallen, maar aan de kant van het bos, dat op zo'n 500 mtr. afstand is. Het zijn ruime plaatsen op 3 veldjes naast elkaar met allemaal elektrische aansluiting. De auto's staan niet naast de caravan of tent. Wij hebben ook caravans te huur, lekker kamperen zonder het opzetten en afbreken.
In juli en augustus word 1x per week pannenkoeken gebakken voor de kinderen. GRATIS WIFI BESCHIKBAAR. Elke morgen verse broodjes mogelijk.


BIJZONDERHEDEN
Het bos en strand zijn op loopafstand. Fietsen huren is mogelijk en er zijn verschillende fiets en wandelroutes beschikbaar.
Speeltoestellen, trampoline, zandbak en skelters zijn aanwezig voor de kinderen.
Honden/huisdieren na afspraak.
Recentelijk is het toiletgebouw uitgebreid tot 4 toiletten, 2 urinoirs, 3 douches, waarvan 2 met wastafel en spiegel nog 2 wastafels en aanrecht, koelkast en wasmachine.

Fonteinsweg 8
1797RK Den Hoorn
0222-319600 of 319600
liazijm@gmail.com
http://www.campingzijm.nl