Padang

DE BOERDERIJ
Mooie tentplaatsen in de boomgaard. De boerderij is een groot akkerbouwbedrijf met als hoofdtak pootaardappelen en luxe meststieren, zo'n 100 stuks. De 3de generatie werkt hier en de boerderij ligt in polder Eierland. In de zomer zijn we op het land bezig om graan, suikerbieten, mais en pootaardappelen te verbouwen en in de winter in de schuren om de aardappelen te verwerken en klaar te maken voor de export.

DE CAMPING
De beschutte camping heeft 10 plaatsen, elk voorzien van elektra. In de boomgaard is plaats voor enkele tenten zonder stroom,met een zitje. Er is een kruiwagen aanwezig voor de spullen. Er is een schoon toiletgebouw waarin 2 douches met thermokranen 50 eurocent voor 4 min, 2 toiletten ,een koelkast en wasmachine. Ook een groot aanrecht met warm en koud water, een babybadje + aankleedkussen zijn aanwezig. Voor de auto's is een parkeerplaats ingericht. Huisdieren zijn welkom.

BIJZONDERHEDEN
De camping is ruimtelijk gelegen met prachtig uitzicht over akkerbouwland. Vlakbij zijn de natuurgebieden 'De Muy' en 'De Slufter' en op ongeveer 5km is het strand en het dorp DE KOOG aanwezig.De Cocksdorp ligt op 9 km afstand. FIJN FIETSEN, WIJ LIGGEN CENTRAAL OP HET EILAND. Het is een camping met rust en ruimte en gemoedelijkheid. Er zijn geen aaibaren dieren aanwezig en ook geen speeltoestelen (schommel ed).