Ora et Labora

DE BOERDERIJ
Landelijk gelegen 'Ora et Labora' is een stolpboerderij uit 1900. Het agrarisch bedrijf van 50 hectare groot, daar bevinden zich schapen, pootaardappelen, onze poezen Snoes en Mazzel en de kippen. Suikerbieten, uien, tarwe, gerst aan boerenfietspad en wandelroute, die u over ons mooie eiland brengt .Op loop afstaand de twee ezels, en uitkijk post over het natuurgebied.


DE CAMPING
Het sanitair :
Vier toiletten, twee urinoirs, twee douche, twee wasbak met warm en koud water, aanrechten voor schoon maken groenten en de afwas, stortplaats chemisch toilet, wasmachine en centrifuge. slechtweervoorziening.
Er zijn op alle plaatsen elektriciteitspunten en extra waterpunten.

Gratis WIFI internet aanwezig!! Ook kunt u kunt gebruik maken van de Broodjes Service op onze camping. Er is ook fietsverhuur mogelijk.


BIJZONDERHEDEN
Een kampeerveld ligt beschut tussen oude bomen en binnendijk, het anderen kampeerveld is een meer open veld, wij geven ruimen plaatsen. Vlakbij is een groot natuurgebied Waalenburg en aan wandel en fietspad de boerenroute. Ook kunt u heerlijk uitrusten in onze hangmat. Als de avond valt is het genieten van een prachtige zon`sĀ ondergang op onze binnen dijk. Ook kun je op het weiland prachtig vliegeren daar is volop ruimten voor. Tot ziens op 'Ora et Labora'.

Zaandammerdijk 2
1793EN De Waal
0222-318373
pwroeper@hetnet.nl
http://www.campingoraetlabora.nl/