Nieuw-Breda

DE BOERDERIJ
In de jaren '60 was hoeve 'Nieuw-Breda' een van de eerste boerderijen die inspeelde op de toeristische ontwikkelingen op het eiland. Op de boerderij ontstond naast de schapenhouderij en de akkerbouw een hotel. Het akkerbouwbedrijf groeide uit tot een modern bedrijf, waar een keur aan gewassen worden geteeld, en de teelt van pootaardappelen is uitgegroeid tot de belangrijkste pijler onder het bedrijf. Buiten de gewassen om heeft ook het agrarisch natuur beheer een vaste plaats verworven.


DE CAMPING
Minicamping hoeve 'Nieuw-Breda' ligt centraal in het noorden van het eiland, vlak bij het strand en de natuurgebieden de Slufter en de Muy. De camping zelf is in 2007 nieuw aangelegd en voorzien van alle gemakken waar de hedendaagse kampeerder om vraagt. Zoals een nieuw en volledig verwarmd toilet gebouw, met als extra voorziening een koel-vries combinatie en wasmachine. Het terrein is voorzien van vijftien plaatsen met een water, stroom en een vuilwaterafvoer. GRATIS Wifi.


BIJZONDERHEDEN
Onze Camping is zeer compleet, en garandeert u rust en ruimte. Als u zin heeft kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het naast gelegen Hotel-Texel, zoals een frisse duik in het zwembad, koffie op het terras, etc
Verder bieden wij voor kinderen een ideale plek om te spelen op de schommel in het bos of bovenop een berg met speelzand, ook voetbaldoeltjes ontbreken niet!
Wij hopen u van harte op onze camping te ontmoeten en u een onvergetelijke Texel vakantie te bezorgen.

Postweg 132
1795JS De Cocksdorp
0222-311262/0651422600
campingtexel@texel.com
http://www.camping-texel.com