Molenzicht

DE BOERDERIJ
De boerderij Molenzicht is gelegen in polder Het Noorden nabij Oosterend en is sinds 2007 eigendom van familie Rikkenberg. Monique en Evert wonen op de boerderij. Het bedrijf heeft melkvee, akkerbouw en loonwerk als activiteiten. Boer Evert en vader Dirk verzorgen al het melkvee. Vanaf de boerderij en camping is zicht op de molen van het Noorden.

DE CAMPING
Er zijn 15 plaatsen op de camping, alle voorzien van een stroomvoorziening. Aan het begin van de camping is een ruime parkeerplaats aanwezig. De campingplaatsen zijn alle voorzien van een bomenrij waardoor luwte en extra privacy ontstaat. Het sanitair bestaat uit 2 douches en 2 toiletten. Ook is er een ruime vaat- en kookhoek aanwezig inclusief 4 pits kookplaat en koelvrieskast. Bij slecht weer kunt u hier ook prima vertoeven want er is een knus hoekje met eettafel ingericht.Voor kinderen zijn er 2 skelters, een zandbak, een tafeltennistafel en een krijtbord aanwezig.Ook is er de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen bij het melken van de koeien. Voor de vroege vogels is dit om 05.30 uur. Maar als je lekker uit wilt slapen dan kan je ook ’s middags om 16.30 uur een kijkje komen nemen.

BIJZONDERHEDEN
Camping Molenzicht is een perfecte camping voor mensen die rust en ruimte zoeken. De camping ligt nabij Oosterend en de toppen van de daken van het karakeristieke gehuchtje Oost zijn vanaf de camping te zien. Verder is natuurgebied De Bol op loopafstand en is het bekende gebied De Schorren een paar minuten rijden verwijderd. Verder kunt u prachtig fietsen in de omgeving van de camping. Zo bent u met 5 minuten fietsen bij de Waddendijk en met 10 minuten bij Oosterend.

Schorrenweg 39
1794 HE Oosterend
0222-365866 / 06-12375124
info@molenzichttexel.nl
http://molenzichttexel.nl