Lindehoeve boerderijcamping

DE BOERDERIJ
De Lindehoeve is een gemoedelijke boerderij-camping op het mooiste plekje van Texel. Voor iedereen die de sfeer wil proeven van het echte boerenleven, de bedrijvigheid maar ook de rust.
De Lindehoeve is een schapenboerderij die al 150 jaar in het bezit is van de familie Veeger. Bij de boerderij ligt 25 hectare grasland waarop we bijna 300 Texelse schapen houden. We hebben ook een pensionstalling met een tiental paarden en pony’s. Ook zijn er kippen, konijnen en heel grappige loopeenden.
De Lindehoeve wordt met liefde en gedrevenheid beheerd door Carlo en Carien Veeger. We vertellen je graag over Texel en onze schapen!

DE CAMPING
We hebben al 20 jaar een boerderij-camping met 15 ruime staplaatsen voor uw caravan, tent of camper. Elke staplaats is voorzien van elektra en stromend water. Over de hele camping is het WiFi netwerk gratis beschikbaar.
Natuurlijk hebben we een keurig toiletgebouw, met 2 warme douches, 2 toiletten, 2 wastafels en een urinoir. Ook is er een afwasgedeelte. Verder staat er een koelkast, een vriezer en een magnetron die vrij te gebruiken zijn. De aanwezige wasmachine is tegen betaling te gebruiken.
"We hopen dat we uw vakantie een beetje mooier mogen maken”

BIJZONDERHEDEN
Onze camping heeft 15 ruime plaatsen, verdeelt over 4 velden. Voor de kinderen is een speeltoestel met speelhuisje, schommels en glijbaan aanwezig en natuurlijk een grote zandbak met ouderwetse waterpomp. Ook zijn de grote trapskelters vrij beschikbaar.
Tevens hebben we een recreatie-ruimte om te spelen, te zitten of om even te lezen.
De fietsen kunnen gestald worden in de kapschuur, waar we een 12-tal stopcontacten beschikbaar hebben om de elektrische fietsen op te laden.
Vlakbij de bossen, het strand en de zee. Een prima uitgangspunt om het eiland te ontdekken!

Westerweg 32
1797RG Den Hoorn
0222 312978
mail@lindehoevetexel.nl
https://www.lindehoevetexel.nl