Kampeer & Logeerboerderij Madura

DE BOERDERIJ
Kampeer & logeerboerderij 'Madura' ligt vlak nabij kruispunt 31 in polder Eierland in de buurt van een leuk dorpje De Cocksdorp waar supermarkt, drogisterij, kroegjes en restaurants etc. zijn.

We telen voornamelijk allerlei bloembollen van de Narcissen en de Dahlia`s.

Op het erf kun je genieten van je welverdiende rust, de dieren en de natuur.
Achter onze boerderij ligt een fietspad en een ruiterpad in de prachtige duinen met daar achter de Slufter waar je heerlijk doorheen kunt wandelen!


DE CAMPING
U kunt kiezen uit ruime plaatsen achter op het erf met uitzicht over land richting duinen en ondergaande zon of uit plaatsen die omringt zijn door bomen, dus lekker in de luwte.
Alle douches en toiletten zijn behaaglijk verwarmd. Bij de plaatsen is een elektra-aansluiting in de buurt en een koud water kraan.
Voor uw gemak staat er in de schuur een gezamenlijke koelkast, diepvries, magnetron, oventje, een wasmachine en wasdroger.


BIJZONDERHEDEN​

Tevens verhuren wij gezellige, huiselijk ingerichte, kamers in onze boerderij, waar u als campinggast ook kunt gaan genieten van een royaal ontbijt, van 5:00 tot 11:00 in onze gezellige ontbijtkamer, voor € 9,- per persoon per ontbijt.

Alle dieren zijn bij ons van harte welkom! Je kunt zelfs je paard of pony mee nemen op vakantie, we hebben stalling en weidegang voor een schappelijke prijs!

We hopen u te mogen ontmoeten op Madura, vrolijke groet Petra & Edwin.

 

 

Postweg 177
1795JN De Cocksdorp
+31(0)222311231 mobiel petra: 06-100 678 20
wubar@texel.com
http://www.maduratexel.nl