Hoeve Vrij en Blij

DE BOERDERIJ
Mooie luchten, weids uitzicht op uw terras bij uw plaats op onze boerderijcamping. Hier, op een van de oudste stukjes van Texel, dichtbij bos en strand ligt onze boerderij waar gelegenheid is tot kamperen bij de boer. Wij hebben op de boerderij melkschapen en verschillende periodes van het jaar lammetjes.
U kunt bij het melken van de schapen komen kijken en genieten van de verhalen die de boer verteld.

DE CAMPING
Op onze camping heeft u mooie ruime plaatsen en geniet u op uw eigen terras van het weidse uitzicht. Bij ons heeft iedere kampeerder een eigen plaats die minimaal aan drie kanten omgeven is door bomen. Door de buitenste boomsingel is een paadje naar uw terras, waar u veel privacy heeft en een mooi uitzicht over de weilanden, naar het bos en duinen. Hier komt u bij de ondergaande zon tot uzelf. Het dorpje Den Hoorn ligt op twee kilometer afstand, daar kunt u elke morgen heerlijke warme broodjes halen. Wij hebben een grote barbecue die u in overleg kunt gebruiken.

BIJZONDERHEDEN
Er is een trampoline en er zijn skelters om mee rond te rijden.
Ook kunt u in de boerderijwinkel ons eigen lamsvlees kopen. Wilt u barbecueën wij hebben een grote barbecue die u in overleg kunt gebruiken.
Alle plaatsen beschikken over GRATIS WIFI.
De maand juni is bij ons op de boerderij een speciale maand ... in deze tijd worden er vele lammetjes geboren.

Facebook: www.facebook.com/hoevevrijenblij