De Waal

DE CAMPING
Ideale camping om te genieten van de rust, de ruimte en de vergezichten van het mooie eiland Texel. De camping beschikt over 15 plaatsen met eigen elektra tappunten (6 Amp) verdeeld op 2 kampeerterreinen omsingeld door een bomenhaag. Het nieuwe sanitair gebouw met vloerverwarming heeft 4 toiletten, 4 douches (gratis) en 4 wastafels en voldoet ruimschoots aan de huidige eisen van hygiëne en comfort. Bij de wastafels hangt een handdoek om uw handen af te drogen en bij de toiletten is toilet papier aanwezig.
Buiten het sanitair gebouw is een afwasplaats en chemisch toilet.

DE BOERDERIJ
Wij zijn Jan en Jeannette van der Haas en hebben een agrarisch bedrijf. Wij hebben bloembollen en akkerbouwproducten. Wij telen het bijzonder bloembollen gewas de Fritillaria Imperialis oftewel De Keizerskroon. Als akkerbouwproducten worden er pootaardappelen, suikerbieten en graszaad geteeld.
Voor meer informatie neem een kijkje op de website. 
http://www.campingtexel.eu
info@jvanderhaas.nl
http://www.facebook.com/campingdewaaltexel 

BIJZONDERHEDEN
Wie de drukte van de stad of dagelijks leven wil ontvluchten, vindt bij ons de rust. Het is hier heerlijk ontspannen met alle faciliteiten op steenworp afstand. Camping De Waal ligt centraal op het eiland Texel en heeft veel mogelijkheden voor afwisselende fiets, wandel en skeeler tochten in alle windrichtingen. Camping De Waal is een ideale camping om te genieten van de rust, de ruimte en de vergezichten van het mooie eiland Texel.

 

Oosterenderweg 2
1793 EL De Waal
0222-316732
info@jvanderhaas.nl
http://www.campingtexel.eu/