De Tesselse Kamping

DE BOERDERIJ
“De Kamp” is een monumentale stolp gelegen tussen Den Burg en Den Hoorn, op een prachtig stukje oud Texel. Op ons melkveebedrijf melken wij 60 koeien, hebben wij 40 stuks jongvee en 90 schapen. Naast de productiedieren hebben wij veel kleinvee; paarden, varkens, kippen, eenden, kalkoenen, konijnen, cavia’s en natuurlijk katten! Op de boerderij is er altijd wel iets te zien of te beleven. Op de boerderij wordt ook dagbesteding geboden voor ouderen mensen en kinderen met een zorgvraag. Aankomende zomer gaat ook onze kleinschalige theetuin voor het eerst open!

DE CAMPING
Vanaf 2018 gaat onze camping voor het eerst open. De boomsingel op de camping is afgelopen jaar geplant, dit zorgt voor een prachtig uitzicht over ons land. Op de camping kunt u genieten van de prachtige plek en het boerenleven van dichtbij meemaken, ook is er een groenten- en bloementuin. Er is een kraampje waar producten van de boerderij worden verkocht. Voor de kinderen is er een speelplek, ook is er een schuurtje met kleine boerderijdieren waar geknuffeld kan worden. De 15 plaatsen zijn ieder voorzien van water en stroom (10 AMP). Er zijn ook picknicktafels voor algemeen gebruik. Er zijn nette sanitaire voorzieningen aanwezig, ook is er voor uw gemak een wasmachine, droger en WIFI aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
Onze monumentale stolp ligt centraal op het eiland. Dichtbij strand, bos en natuurgebied “De hoge berg”, waar u heerlijk kunt genieten van de Texelse natuur. Ook de dorpen Den Burg, Den Hoorn en Oudeschild zijn makkelijk bereikbaar.