De KAemping

DE BOERDERIJ
De KAemping bevindt zich op één van de mooiste plekjes op het eiland Texel. Naast het bos en de duinen met het strand op 500m afstand, rustig, stil en toch centraal! U kampeert bij ons in de volle natuur met daarbij, paarden, ezeltjes en schaapjes. Loslopende konijntjes en fazanten fleuren de ochtendzon op. Onder het gekrakeel van de haan en de beroemde vijf ezels geniet u van onze douche in boomhut stijl en zon met weids uitzicht.

DE CAMPING
De KAemping beschikt over een combi in/outdoor loungeruimte met openhaardvuur, gezellige zit en een kookeiland . U kunt hier genieten van een goede borrel bij de haard, het bereiden van een heerlijk ontbijt, lunch of diner, gezamenlijk met andere gasten of alleen met uw gezin.
In 2009 is al het sanitair vernieuwd met daarin aangebracht een frans/zweedse twist. De KAemping beschikt over 2 toiletten, 1 urinoir, 3 douches, 3 afwasbakken, wasmachine en droger.

BIJZONDERHEDEN
Kamperen met uw paard !

Wat het allemaal nog mooier maakt is dat sinds 2009 ook de mogelijkheid bestaat samen met uw paard te komen kamperen. Rust en ruimte gecombineerd met een rit door de duinen of over het strand. Ook is er aansluiting tot het grootste ruiterpad van Texel. De KAemping beschikt over een prachtig groot weiland aan de bosrand met rijbak. Een watervoorziening is aanwezig.

Ruyslaan 83
1796 AZ De Koog
06-22214357
Bianca.Kaercher@planet.nl
http://www.kaerchertexel.nl/