De Hoge Kamp - Texel

DE BOERDERIJ
Onze boerderij ligt op het oude land van Texel, ca. 1,5 km. van Den Burg en op fietsafstand van het bos en strand. Op het land rond de boerderij lopen ruim 300 Texelse fokschapen met lammetjes. Naast de schapenhouderij doen wij aan agrarisch natuur- en weidevogelbeheer.


DE CAMPING
Sanitair
De camping beschikt over een keurig en schoon sanitair, waaronder 4 toiletten, 3 ruime douches en wascabines. Douchen is gratis (geen muntjes gedoe!).
Blokhut
In de blokhut bevindt zich een aanrecht met 2 wasbakken en koelkast en diepvries, voor algemeen gebruik. Ook zijn hier informatie folders en (indien voorradig) verse eitjes en ijsjes te koop.
Honden
Honden zijn toegestaan, aanlijnen is verplicht!
Fietsverhuur
Op Texel kunt u prachtige fietstochten maken.


BIJZONDERHEDEN
Broodjesservice
U kunt bij ons iedere dag verse broodjes bestellen van de Texelse bakker. De broodjes worden de volgende dag voor 8.30 uur op de camping bezorgd.
Wifi
U kunt gebruiken maken van GRATIS draadloos internet.
Boerderij
De camping maakt deel uit van een schapenbedrijf met ruim 300 Texelse schapen. De boerderij is actief op het gebied van agrarische natuur- en weidevogelbeheer. Naast schapen zijn er kippen, geiten en konijnen aanwezig. De boer en boerin vertellen graag over het leven op de boerderij, de dieren en de natuur.

Hoornderweg 21
1791 PM Den Burg
0222-310513 / 06-22420051
Boerhorst@hetnet.nl
http://www.campingdehogekamp.nl