De Hoek

DE BOERDERIJ
Boerderij 'De Hoek' ligt met een afstand van 1,4 km letterlijk onder het licht van de vuurtoren. Ard en Matty Saal hebben samen met hun zoon Dirk-Jan een gemengd bedrijf. Er worden naast pootaardappelen, wat de hoofdtak op het bedrijf is, ook nog Narcissen, Uien, Suikerbieten, Peen, Graan en Mais geteeld. De mais wordt geteeld voor de 240 stuks 'rosekalveren' die in de twee stallen staan. In 2010 is de 1e stal verbouwd en sinds augustus 2012 is de 2e nieuwe stal in gebruik genomen.


DE CAMPING
Omdat Camping 'De Hoek' in het noordelijkste puntje van Texel ligt, is het strand binnen handbereik. De Noord -en waddenzee zijn binnen luttele minuten te bereiken. De Camping heeft ruimte voor 15 plaatsen, waarvan een aantal vaste standplaatsen. Achter in de schuur is een mooie douche en toilet ruimte gebouwd waar u prima gebruik van kan maken.
De Camping is een rustige camping voor zowel jong als oud. Gezelligheid voert hier de boventoon waardoor vele toeristen weer terugkeren op 'De Hoek'.


BIJZONDERHEDEN
De Rustig gelegen Camping ligt in een mooie natuurrijke omgeving met vele accomodaties. Naast het dichtbijgelegen strand en de grote variatie aan natuur ligt de camping op 1,5 km van 'De Cocksdorp'.
De Cocksdorp is het noordelijkste dorp van het eiland waar je leuk kunt winkelen. De diverse restaurants in het dorp en de verschillende strandpaviljoens bieden een ruim aanbod voor een droogje en een natje. Met een zeilschool, golfbaan en paracentrum op zeer korte afstand is er afwisseling genoeg!

Vuurtorenweg 83
1795LK De Cocksdorp
0222-316236 / 0222-316985
saaldehoek@tele2.nl
http://www.campingdehoek.nl/