De Duinen

DE BOERDERIJ
De naam van onze boerderij is een paar jaar geleden ontstaan, wij zochten een goede naam voor de kaasboerderij die wij toen zijn begonnen. Doordat de kalveren soms in de duinen liepen is de naam ontstaan.
Naast enkele melkkoeien is de hoofdtak van ons bedrijf het houden van schapen. In het voorjaar moeten er ongeveer 500 schapen lammeren. Naast het vee telen wij nog narcissen en zantedeschia's.


DE CAMPING
Onze camping bied plaats aan 10 kampeerplekken. De camping ligt tegen de duinen aan, op ongeveer 500 meter van het strand. 's Avonds kunt u onder het licht van de vuurtoren heerlijk buiten genieten. Voor de kinderen is er in het midden van de camping een schommel, glijbaan en een trampoline met veilig net aanwezig, die vanaf alle plekken goed te zien is. Onze sanitaire voorzienigen bestaan uit 2 douches, 2 wc's en 2 wasbakken, voor de allerkleinsten is er een badje en een aankleedkussen aanwezig


BIJZONDERHEDEN
De ligging van de camping is erg mooi, u heeft uitzicht op de duinen en de vuurtoren. Het dorp De Cocksdorp is op 1500 meter afstand goed te bereiken. Het is bij ons mogelijk om uw huisdier mee te nemen. Heeft u altijd al willen weten hoe kaas gemaakt wordt dan kunt u dat bij ons komen bekijken, lopen er lammetjes in het voorjaar, dan kunnen die altijd geaaid worden.

TOT ZIENS BIJ MINICAMPING DE DUINEN

Vuurtorenweg 109
1795LL De Cocksdorp
0222-316048
dboon01@hetnet.nl
http://www.boerderijdeduinen.nl