Camping Sir Robert

DE BOERDERIJ
Ons bedrijf houdt zich bezig met natuurbeheer in de Noordkop van Texel, in natuurreservaat 'Roggesloot'. Onze Limousin-koeien en een aantal Dexter-runderen (minikoeien) zorgen voor de begrazing van het gebied. Een eerlijk stukje vlees van deze beide rassen kunt u bij ons verkrijgen. Daarnaast kunt u bij ons kamperen op onze verzorgde minicamping.

DE CAMPING
De camping ligt verscholen in een boomgaard en heeft ruime en beschutte kampeerplekken. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar en elke plek is voorzien van water en stroom (12 ampère). Huisdieren zijn welkom. In de sanitaire ruimte vindt u meerdere toiletten en douches, waar u onbeperkt gebruik van kunt maken.

BIJZONDERHEDEN
De camping ligt op Postweg 185, naast golfbaan 'De Texelse' en natuurreservaat 'Roggesloot'. De Cocksdorp ligt op een kilometer afstand; hier vindt u onder andere een supermarkt, fietsverhuur en restaurants. U kunt er makkelijk komen met de fiets, de auto of te voet. Het strand en bijzondere natuurgebieden zoals De Muy en De Slufter zijn ook vlakbij.
Het noorden van Texel is een veelzijdig gebied met strand en natuur, waar rustzoekers zich thuis voelen, maar waar u zich ook geen moment hoeft te vervelen.

Postweg 185
1795JN De Cocksdorp
0653727971
sirrobert@texel.com
http://www.sirrobert.nl/hoofdpagina.html