Camping Anemoonè

DE BOERDERIJ
Camping Anemoonè ligt bij ons bloembollenbedrijf. Het bloembollenbedrijf bestond in 2007 100 jaar en het leuke is dat we nog steeds narcissen telen. Naast het kweken van bloembollen zijn we in 2001 begonnen met het snijden van de narcisbloemen voor de bloemenveiling in Aalsmeer en Rijnsburg.
Met een aantal collega's hebben we Boerenklasse opgericht om schoolklassen kennis te laten maken met agrarische bedrijven.En spelenderwijs weten ze nu meer van onze bedrijven.Ook u bent van harte welkom!

DE CAMPING
Een gastvrij onthaal bij ons op de camping! In 1996 zijn we begonnen en het is heel leuk om mensen een leuk verblijf op Texel te bezorgen.
We hebben 11 ruime campingplaatsen en sinds 2012 ingerichte stoere Jutterstenten. Daarnaast natuurlijk ruim en modern sanitair en heerlijke speelgelegenheid voor de kinderen. Uw auto staat op het parkeerterrein naast de camping en uw fietsen kunnen overdekt staan. Met een oplaadpunt voor elektrische fietsen. We hebben een campingkeuken met fornuis en koelkast.

BIJZONDERHEDEN
De camping ligt aan een rustig landweggetje op ongeveer 1,5 km van het strand en nabij De Koog. Centraal gelegen op het eiland is het fijn wandelen en fietsen. Wij kunnen zorgen dat uw huurfiets voor u klaar staat bij aankomst. Ook voor ATB-ers is het leuk fietsen op Texel. Ook bij minder mooi weer is er genoeg te zien en beleven op ons veelzijdige eiland.Informatie ligt voor u klaar. Kortom jong en oud zijn van harte welkom op onze camping.
En misschien kunt u gebruik maken van het daltarief?!

Maaikeduinweg 10
1796 MN De Koog
0222-327220 06-30687184
info@anemoone.nl
http://www.anemoone.nl/