Amalia

DE BOERDERIJ
Amalia is een echt veeteeltbedrijf met zo’n 70 melkkoeien en 40 stuks jongvee. De boerin houdt daarnaast nog schapen en geiten. In en rond de boerderij lopen vijf poezen en twee Jack Russels. Een echte beestenboel dus op Boerencamping Amalia! Jonge campinggasten mogen de boerin helpen met het voeren van de dieren.


DE CAMPING
Wij hebben 15 ruime kampeerplaatsen die voorzien zijn van water en electra (16 ampere).
Het toiletgebouw bestaat uit 4 douches, 3 wc's, 1 urinoir, 3 afwasplekken, vloerverwarming en automatische legionella doorspoeling. Ook is er een koel-vrieskast, wasmachine, droogtrommel en centrifuge aanwezig. Voor kinderen is er ook genoeg te doen, o.a. is er een trampoline, sjoelbak, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel en zijn er meerdere skelters.
Honden zijn toegestaan bij ons op de camping, mits aangelijnd. Wi-fi en douchen zit bij de prijs in begrepen. Verder hebben wij nog broodjes service en verse melk.


BIJZONDERHEDEN
Wij wonen op ongeveer 3 kilometer bij de boot vandaan. Naar het plaatsje Den Hoorn is het 3 kilometer en naar Den Burg is het ongeveer 3.5 kilometer. Naar het strand Paal 9 is het 6 kilometer.