Ab-Ovo

DE BOERDERIJ
Ab-Ovo betekend HET BEGIN Ons kleinschalig bedrijf bestaat uit schapen en in het voorjaar dartelen de lammetjes in de wei. De paarden zijn priv├Ębezit en lopen rond de boerderij. Ook zijn er vier minivarkens, moeder Julia en haar drie kinderen Modder,Bolle en Pippi. Verder beheren wij natuurland van Natuurmonumenten hier broeden in het voorjaar honderden weidevogels.

DE CAMPING
De camping heeft twee velden ruim opgezet de ene omgeven door een boomsingel de andere heeft uitzicht over de landerijen. Op een kleiner veld kunnen campers en tentkampeerders terecht. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom 2 heren- en 2 damestoiletten met wc papier urinoir 4 douches 4 wastafels afwasgelegenheid. Tentkampeerders kunnen gebruik maken van tafel en stoelen en koelkast. Wassen tegen betaling Centrifuge aanwezig. Uitleen kast met boeken, spellen, folderrek. Skelters en trampoline aanwezig. U bent WELKOM.

BIJZONDERHEDEN
Op loopafstand van de haven U kunt met vissersboten mee. Zondagavond rond 22 uur vaart de vissersvloot uit Twee strandjes op loop/fietsafstand. Voor wandelaars het Texelpad en op 200m van de camping de bushalte. Vlak bij De Hooge Berg het oudste stukje Texel waar in het voorjaar honderden lammetjes lopen. Voor fietsliefhebbers 130 km fietspad. De bierbrouwerij Zelfpluktuin Museum Kaapskil Viseetgelegenheden Speelpiratenschip voor de kinderen Ab-Ovo is HET BEGIN van een actieve of rustige vakantie.

Schilderweg 239
1792 CJ Oudeschild
0222310273/0655920082
contact@campingabovo.nl
http://campingabovo.nl/